Hva er SEO egentlig?
God SEO gir flere kunder. Men når du bruker Google (eller en hvilken som helst annen søkemotor) for å søke etter noe - har du noen gang lurt på hvordan nettstedene på den første resultatsiden kom dit? Det er jo sannsynligvis tusenvis av andre konkurrerende nettsteder som samsvarer med søkeordet ditt? Vel, svaret på det spørsmålet er SEO (Search Engine Optimization = søkemotoroptimalisering). De første nettstedene hadde bedre SEO enn konkurrentene. Så hva er SEO? 
Les mer
Lage ny hjemmeside for å få FLERE HENVENDELSER
Her setter jeg opp et komplett nettsted fra scratch, på 26 minutter. Det er gjort sammenhengende, og underveis forklarer jeg hva jeg gjør. Helt enkelt.
Les mer
Her deler vi markeds-hemmeligheter med deg
For 8 år siden fikk jeg ideen om å legge ut videoer som viste hvordan folk kan enkelt lykkes med sine egne nettsteder.
Les mer
Få flere kundeuttalelser uten å måtte ringe dem
Gode kundeuttalelser bygger tillit og tro på at ditt produkt eller tjeneste er verdt pengene. Derfor bør du ha mange av dem. Men jeg likte ikke å spørre etter dem. Derfor fant jeg på en løsning som fungerer bedre enn å ringe kundene selv...
Les mer
Demo av Markedsmaskinens EasyEdit
Vi vil gi deg det beste verktøyet, så du sparer tid samtidig som du lykkes! Derfor er det EasyEdit som er maskinen for å lage din selgende hjemmeside. Her er en demo.
Les mer
Gratis SEO kurs
Flere besøkende til din Markedsmaskin gjør at du kan få flere salg. Men hittil er det mange som synes det er vanskelig å finne ut av hvordan man gjør det. Se løsningen her
Les mer
Hvordan få eget domene - en enkel guide
Her er en enkel video veiledning som viser deg hva du må gjøre steg for steg - for å få eget domene. det er veldig enkelt å få til. Du kan velge å registrere det på deg privat, eller ditt firma eller organisasjon. 
Les mer
Søkemotoroptimalisering
Søkemotoroptimalisering, eller SEO som det heter i forkortet versjon, kan være veldig viktig for deg! Det handler jo om å bli synlig i Google, der dine kunder befinner seg. Spesielt når de søker etter løsninger på sitt problem, når du tilbyr denne løsningen. Da kjøper de gjerne fra deg - om de finner deg. 
Les mer
Hva er den mest vanlige feilen på en hjemmeside?
Ja, det er faktisk sant: Den desidert vanligste feilen på norske nettsteder er overskriften! Hvorfor lurer du kanskje på, og det skal vi dykke litt ned i her. (PS: Det er den enkleste feilen å fikse...)
Les mer
Profesjonell hjemmeside? - sjekklisten er her

Mens du søker etter riktig leverandør av hjememside til deg vil du komme over begrep som "profesjonell hjemmeside". Men hva betyr det egentlig?

Her er en lettfattelig oversikt til deg, og med en sjekkliste du kan bruke.

Les mer