Preben Sangvik er en anerkjent SEO konsulent som har jobbet med synlighet i Google siden 2003

Det gjelder alle type firmaer:
Lokale eller nasjonale.
Små og store.

"Ekstremt bra søkemotoroptimering!
Nettsiden var på førstesiden av google i løpet av noen dager på alle optimerte fraser. Anbefales!"
David R. Myrvold
"Anbefaler Responspartner og har gjort det til venner og bekjente gjennom flere år!"
Ann Kristin Espejord

Preben Sangvik, SEO ekspert med lang erfaring

I 2003 startet Preben Sangvik sin første seriøse hjemmeside. Den var laget for å selge broderte håndklær, gensere og slike ting. Den henvendte seg til privatpersoner først og fremst, og uten stort markedsføringsbudsjett måtte han tenke annerledes. 

Allerede da, for 14 år siden, begynte folk å søke i Google. Derfor lærte han seg hvordan man skal søkemotoroptimalisere. På mange måter en "prøve og feile", "prøve og få det til" metode. Det fantes litt kunnskap om det i omløp, men mest prøving og feiling. 

I 2006 var han en av de ledende i Norge innen fagfeltet, og ble i årene etter headhuntet til å jobbe med SEO for store selskaper. Selv om han trivdes med det var det først og fremst de små og mellomstore firmaene han synes var gøyest å jobbe med, for de var mest fleksible. 

Han er fremdeles en ledende inne søkemotoroptimalisering, men har de siste 3-4 årene jobbet mest med egne prosjekter og nettsteder. Nå åpner han opp for å jobbe med mer andre firmaer igjen. Nå kan du også få hans gratis SEO kurs

SEO konsulent - hva betyr det?

De færreste bedrifter har råd til å ansette sin egen person som skal jobbe kun med SEO og slik type markedsføring. Derfor leier de fleste inn en SEO konsulent til å fylle ut, eller ta hele, jobben med å gjøre et nettsted synlig i Google.

Søkeoptimalisering kan virkelig hjelpe din bedrift, og med en god SEO konsulent på laget kan du få tak i kunder som ellers ville gått til din konkurrent.

Preben trives godt med å ta på seg "umulige" oppgaver, og sørge for at hans kunder kommer opp på "topp 10" i Google. Gjerne høyere.

Ønsker du å få hjelp med SEO, og vet at en SEO konsulent ikke jobber gratis? Ta kontakt med Preben Sangvik for å få pristilbud på søkemotoroptimalisering for ditt firma.

SEO ekspert Preben Sangvik
resultat av god søkemotoroptimalisering
seo eksperten Preben gir deg resultater

HJELPER DEG TIL TOPP 10

Med 14 års erfaring hjelper SEO eksperten Preben Sangvik deg med å søkemotoroptimalisere hjemmesiden eller nettbutikken din.

HER HAR PREBEN FIKSET

Her vises utviklingen for en av våre kunder som jobber i et marked med mye konkurranse. Vi kan ikke love så kjapp utvikling, men vi lover gode resultater.

BRUKER VÅR EGEN MEDISIN

Nesten samtlige av våre egne kunder kommer av at vi har gjennomført god søkemotoroptimalisering for våre egne hjemmesider. Derfor vet vi at det fungerer!